Previous
Next

Met een Riva Aquarama het Lago di Garda ontdekken. Een fantastische ervaring die u nimmer zult vergeten.

Heb je nog vragen

Check eerst onze FAQ pagina. Antwoord niet gevonden, gebruik onderstaand formulier of bel!

Riva Charter
Via Libertà, 59 
25084 Gargnano (BS)
Gardameer – Italië

+31 (0)6 53487363
info@rivacharter.com
www.rivacharter.com

Een bijzonder geschenk, een

Riva Charter

CADEAUBON

beschikbaar voor zowel een dag-charter
een dagdeel-charter.

Hoe werkt het?

Middels onderstaand formulier geeft u aan naar wie en naar welk adres we een cadeaubon mogen opsturen. U ontvangt een email ter bevestiging van uw bestelling met het verzoek om € 10,- per bankoverschrijving aan ons over te maken. Alle details hierover treft u in de email. Na ontvangst van deze betaling wordt de cadeaubon in een mooie verpakking per post toegestuurd naar het door u opgegeven adres.

De cadeaubon verzilveren

Om de cadeaubon te verzilveren volgt de gelukkige ontvanger de instructies die bij de cadeau-bon zijn bijgevoegd. In het kort komt het hier op neer:

  • Ontvanger gaat naar de website van Riva Charter en selecteert in het hoofdmenu AAN-VRAAG. Hier completeert deze het Aanvraagformulier en selecteert bij Betaling de keuze- optie Cadeaubon verzilveren , waarna om de code van de Cadeaubon wordt gevraagd.
  • Zodra het Aanvraagformulier is ingediend ontvangt de ontvanger per omgaande een bevestiging van de Aanvraag en de gever ontvangt per email een betaalverzoek.
  • Eemaal de betaling door ons ontvangen, ontvangen gever en ontvanger een Reserverings-bevestiging per email met alle details van de Riva charter-dag(deel) conform aanvraag.

Riva Charter

Cadeaubon

DAG

11.00 - 17.00h

t.w.v. € 1.350

Riva Charter

Cadeaubon

DAGDEEL

11.00 - 13.30 of 14.00 - 16.30

t.w.v. € 790